Premi Nacional de les Lletres: Ana María Matute

Algunos muchachosAna María Matute ha estat guardonada amb el Premi Nacional de les Lletres Espanyoles atorgat pel Ministeri d’Educació Olvidado rey Gudúal conjunt de l’obra d’un autor.

I no hi ha cap dubte que aquesta autora és una de les veus més reconegudes de la literatura castellana i amb una de les obres més riques. Obrir qualsevol dels seus llibres és endinsar-se en una prosa viva, en la qual et pots perdre, amb un domini del llenguatge meravellòs que li va valdre ser reconeguda com a acadèmica de la llengua per la Real Academia Española .

La torre vig�aPart de la seua obra està composada per contes per a nens i la mirada de la infància és una costant a molts dels seus escrits. A la biblioteca comptem amb una bona representació de la seua producció. Si no la coneixes ara és un bon moment per descobrir-la i si ja la tens entre els teus autors favorits no pots deixar de revisitar-la.

Anuncis

One Response to Premi Nacional de les Lletres: Ana María Matute

  1. […] español, escrita en cualquiera de las lenguas españolas. Está dotado con 30.000 euros. Leido en: bibliotecaupv.wordpress.com/2007/11/22/premi-nacional-de-les-lletres-a/etiquetas: ana maría matute, premio, nacional, letras, españolas sin comentariosen: Noticias, […]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: