Coneix els autors

Davant l’aparició de les noves tecnologies el món literari, com tots, es veu forçat a moure’s. Encara sembla estar llunyana l’alternativa digital al format analògic del llibre per molt que contínuament trobem notícies sobre nous avanços del paper digital o l’aparició de nous suports electrònics (cars i de dubtosa utilitat) venuts com a revolucionaris.

Però, si més no, el que sembla clar és que el món editorial abraça amb ganes els nous formats de publicitat. Així, tots coneixem la influència de les campanyes virals (com aquesta?), les recomanacions des dels blocs o els més escassos bookstrailers.

Conocer al autor

Hui volem presentar-vos altre sistema que acaba d’arribar, com aquell que diu, al mercat en castellà. Es tracta de la web conocer al autor, venuda als mitjans com el youtube dels llibres i que tracta d’apropar l’autor al lector, qui podrà, a través del vídeo gravat per l’autor, conèixer les impressions d’aquest sobre la seua obra. Ací teniu el vídeo gravat per Espido Freire sobre la seua novel·la Soria Moria que properament tindreu a la biblioteca.

Anuncis

2 Responses to Coneix els autors

  1. mgl ha dit:

    Poder ver un vídeo en el que el autor habla sobre su obra para conocerla de primera mano aplicando las nuevas tecnologías para la difusión del libro y la lectura…es una iniciativa muy interesante. ¡No dejéis de echarle un vistazo!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: