Premis literaris

Per als lletraferits, un concurs literari pot ser una magnífica manera de començar a trencar mà, de donar-se’n a conèixer i, sobre tot, d’aprendre a que et diguen que no, a complir terminis i, a voltes, extranyes exigències.
Des d’aquesta pantalla vos hem anunciat en ocasions la convocatòria d’algun concurs literari, com en el cas dels microrrelats o del Sambori, però concursos hi ha centenars i, gràcies a internet, ara són més propers. Volíem proposar-vos alguns llocs on trobar informació sobre concursos a la xarxa, sense intenció de ser exhaustius, i també aprofitar l’ocasió per a convidar-vos a que ens envieu les convocatòries que vos arriben.

Guía de concursos literarios
Bloc personal dedicat a la difusió dels diferents certàmens literaris. Podeu apuntar-vos a les novetats mitjançant RSS.

Premis literaris: Direcció General del llibre
Base de dades on es poden cercar els premis literaris més importants de la Comunitat Valenciana ja siga per convocant, nom del premi o gènere, entre d’altres.

Concursos literarios: Escritores.org
Convocatòries de Consursos literaris a Espanya i Llatinoamèrica, entre d’altres recursos per a escriptors. També ofereix l’opció d’RSS.

Com a exemples de concursos, amb caràcters ben diferents, que podeu trobar ara la xarxa teniu des d’aquells que només ofereixen publicació com, el I Certamen de relatos cortos en copyleft de Mala Vida, que organitza FrenteCultural o el Visiones 2008 de l’Associació Eapanyola de Ciència Ficció, Fantasia i Terror, o els que donen un premi en metàl·lic, com el propi Sambori. Els hi ha per a tots els gèneres, llengües o extensions, així que a escriure i molta sort.

Anuncis

3 Responses to Premis literaris

  1. Com a guanyadora del premi Sambori 2009, vos recomane el meu llibre favorit que es,
    -Així es la vida, Carlota.

  2. rvnupv ha dit:

    Tenim alguns llibres de l’autora d’aquest llibre, Gemma Lienas, però concretament aquest no, però ja mateix l’estem demanant. Gràcies per la recomanació i enhorabona 🙂

  3. Àngels Viñas ha dit:

    Ahir vaig anar a la presentació del llibre “Converses amb dones”. L’autora Aurora Tricuera em va semblar extraordinària i les dones que surten al llibre també. El que he llegit fins ara m’agrada força. L’acabaré de seguida.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: