Mensajes del agua: la belleza oculta del agua

Mensajes del agua

Mensajes del agua: la belleza oculta del agua
Masaru Emoto
La liebre de marzo, 2003

El Doctor Masaru Emoto és un científic japonés que treballa des de fa 15 anys investigant les propietats curatives de l’aigua, i que amb la tècnica de la resonància magnètica obté bellíssimes fotografies de cristalls d’aigua congelada. Aquestes fotografies ens mostren com les gotes d’aigua corrent de les grans ciutats tenen estructures de cristalització molt tosca, mentre que les mostres d’aigua de fonts i brolladors ofereixen cristalls de gran bellesa. Descobrim com les formes es fan més belles i soprenents a mesura que ens allunyem de l’activitat humana.

f_kanaza.jpgPerò la gran aportació d’Emoto ha estat la d’aconseguir transformar els irregulars cristalls d’aigua contaminada en precioses formes hexagonals, al sotmetre les mostres a l’audició de música clàssica, cançons tradicionals, oracions religioses o simplement xiuxuejant-los paraules d’agraïment.

Tot i que els treballs d’Emoto han estat qüestionats per la comunitat científica per no aplicar suficients controls als seus experiments, recomanem al lector interessat llegir el llibre i treure les seues pròpies conclusions.

Troba’l a la biblioteca

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: