Penélope y las doce criadas

Penélope y las doce criadas
Margaret Atwood
Salamandra,2005
191 pàgs

Aquesta és l’última novel·la de la de l’escriptora Margaret Atwood, recentment guardonada amb el premi Principe de Asturias de las Letras 2008,
“por su espléndida obra literaria que ha explorado diferentes géneros literarios con agudeza e ironía y porque ella asume inteligentemente la tradición clásica, defiende la dignidad de las mujeres y denuncia situaciones de injusticia social” Víctor García de la Concha.

“Penélope y las doce criadas” és un llibre que ens parla sobre la espera pacient de Penélope a Ulises i de la importància d’aquestes 12 esclaves. A partir de l’obra d’Homero, la autora canadenca posa a Penélope com a narradora, i amb el to poètic que la caracteritza com a escriptora, narra els inquietants esdeveniments que envoltaran la espera de Penélope i les 12 criades.  La història resulta inquietant, però sàviament dotada amb tocs d’humor.
És un obra molt recomanable per a enganxar-se a llegir després dels exàmens, gitat en una bona “tumbona”, a l’ombra de qualsevol palmera, acompanyat per la brisa del mediterrani, en qualsevol de les nostres platges.

Troba’l a la biblioteca

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: