QUAN FA CALOR, FA CALOR …

Aprofita l’estiu!!!

Connecta’t a la lectura ha encetat una nova secció “Quan fa calor, fa calor …”, una suggerent i divertida manera de passar les hores tòrrides de l’estiu amb la lectura de literatura eròtica.

A l’Estat Espanyol fins l’any 2004 es convocava el premi “La sonrisa vertical”, el qual ha ajudat a introduir aquest gènere al panorama literari. En certa manera i segons els organitzadors, els objectius han estat complerts. Escriptors tant prestigiosos com Lucía Etxebarría o Eduardo Mendicutti van començar la seua trajectòria en la secció de Tusquest de literatura eròtica. Com bé diu el que va ser president del premi Luis García Berlanga:

«Queremos dar aire que respirar, porque el deseo es salud, y sobre todo queremos recuperar el culto a la erección, al hedonismo, a las fértiles cosechas que una buena y gozosa literatura puede ofrecernos. Y, a través de nuestros libros, a través de nuestra y vuestra sonrisa vertical, constatar que el escribir sobre lo biológicamente apetecible es algo inmanente a todos los tiempos, a todas las geografías, a todos los hombres».

A nivell de País Valencià cada any es concova el premi de narrativa eròtica de la Vall d’Albaida, enguany se celebra la quinzena edició. El premi va estar creat amb dues finalitats segons els organitzadors: d’una banda fomentar la literatura escrita en valencià des d’una òptica molt específica, com pot ser la narrativa eròtica; d’altra banda, es pretén traslladar el coneixement de la nostra comarca, fora dels nostres límits purament naturals.

Un dels nostres objectius és obrir les portes d’aquest món a tots aquells que vullgueu passar i descobrir noves sensacions. Comencem per un còmic de Milo Manara, Rendez-vous fatal. No falteu.

Anuncis

One Response to QUAN FA CALOR, FA CALOR …

  1. rvnupv ha dit:

    Per cert, que el número de juliol-agost de la revista “Narrativas. Revista de narrativa contemporánea en castellano” està dedicat a la literatura eròtica. El podeu descarregar des de la següent adreça:
    http://www.revistanarrativas.com/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: