Editorial Pre-textos premiada en la Feria Internacional del Libro de Guadalajara (México)

La editorial Pre-textos ha rebut el Reconocimiento al mérito editorial en la passada Feria Internacional del Libro de Guadalajara.
El Reconocimiento al Mérito Editorial fou instituit en honor de Arnaldo Orfila Reynal – que a Mèxic fou director del Fondo de Cultura Económica i fundador de Siglo XXI Editores– amb la intenció de destacar la visió i el ofici de esta figura fonamental en el món dels llibres. El veredicte és responsabilitat d’un comitè internacional integrat per els editors reconeguts en anys precedents i Peter Weidhaas, director honorari de la fira del llibre de Frankfurt.
La  Feria Internacional del Libro de Guadalajara, és una de les fires anuals més importants que giren en torn a la literatura hispanoamericana. Creada en 1987, la FIL està organitzada por la Universidad de Guadalajara i té lloc cada any, a partir de l’últim dissabte de novembre  en la ciutat de Guadalajara, México.
L’ objectiu de la FIL és que els professionals del llibre troben un ambient òptim per als negocis, amb un públic interessat en conèixer als autors i amb la intenció d’adquirir les últimes novetats.
Aquest prestigiós premi és el que s’ha concedit aquest anys a la editorial Pre-textos, editorial valenciana, fundada en 1974 per Silvia Pratdesaba i Manuel Ramírez i es caracteritza per la seva vocació nacional i internacional i per editar sobretot en l’àmbit de l’art, literatura i pensament. Actualment te publicades més de 900 obres i s’encarrega de la publicació de premis com els premis de poesia Emilio Prados i Arcipreste de Hita, el Premio Internacional de Crítica Literaria Amado Alonso o el Premio Internacional Gerardo Diego de Investigación Literaria.
La editorial també ha estat premiada en vàries ocasions per la Conselleria Valenciana de Cultura als llibres millor editats en castellà i en 1997 la editorial fou guardonada amb el Premio Nacional a la mejor labor editorial.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: