Libro de los humores

Libro de los humores

 

Libro de los humores
Francisco Silvera
Point de Lunettes, 2005
153 pàgs.

 

Francisco Silvera (Huelva 1969), és un filòsof amant de la música i tambè escriptor de relats. És un home  molt considerat com a conseller en l’àmbit cultural tant a la provincia de Huelva com a la Junta d’Andalusia, fins al punt de que és l’encarregat de l’organització del cincuanta aniversari de la concessió del premi Nobel de literatura a Juán Ramón Jiménez.

Els seus relats es caracteritzen per reflexar la vida quotidiana d’un poble imaginari on conta les històries de personatges grisos, pesimistes, amb un toc d’humor molt negre. Són relats molt humans amb situacions tenses, de vegades desagradables, sempre amb la mort molt a prop, descrites amb un estil personal, culte, amb un lèxic molt treballat. És un llibre que baix el meu punt de vista està molt ben escrit. És el típic llibre on un fa una pausa i pensa……”doncs si que escriu be el tio este, mira tu per on…”.

Recomanable per ser un llibre conformat per xicotets relats de la vida quotidiana, de vegades crua vida quotidiana, fàcil de llegir però a la vegada amb una qualitat literària, baix el meu punt de vista, destacable.

Troba’l a la biblioteca

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: