Espereu llegint

Espereu llegint és un projecte de la UPV per tal d’aprofitar el temps d’espera i fomentar la lectura.
El Centre de Salut Laboral Juana Portaceli, Facultat d’Informàtica, Centre de Formació Permanent, Assumptes Generals i Assumptes Socials de Rectorat són els cinnc llocs elegits per acollir uns expositors en què s’ofereixen diversos llibres de lectura senzilla, propietat de la UPV i que han de ser dipositats novament en l’expositor una vegada finalitzada l’espera.

El projecte sorgeix a instàncies del Vicerectorat de Relacions Institucionals i Intercanvi Acadèmic i de la col·laboració entre el Vicerectorat de Cultura, la Biblioteca General i el Departament de Lingüística Aplicada. Aquest projecte està emmarcat dins de la Xarxa d’Universitats Lectores, de la qual forma part la UPV que tenene com a fi trobar, articular i connectar respostes per a una promoció de la lectura dins de les comunitats universitàries.

Al novembre de 2007, organitzat pel Vicerectorat de Relacions Internacionals, Relacions Institucionals i Extensió Cultural de la Universitat de Sevilla, va tenir lloc el II Simposi Internacional de la Xarxa, on les 15 universitats adherides van unificar els seus criteris de funcionament, alhora que es va dur a terme l’elaboració del programa d’actuació, d’objectius i pautes de desenvolupament dels compromisos adquirits, en el quals s’inclou aquest projecte.

Anuncis

3 Responses to Espereu llegint

 1. sanpedroquiererosquillas ha dit:

  Felicitats pel blog!

  Hem creat un banc de textos per posar a disposició dels lectors i lectores els nostres passatges memorables. Si us hi voleu passejar: http://dionisioquiereponche.wordpress.com

 2. rvnupv ha dit:

  Entre i em trobe amb la bruixa de l’Oest… heu guanyat una fan 🙂

 3. ido12 ha dit:

  I jo em vaig trobar a Quim Monzó, també han guanyat una fan, encara que com va ser al metge espere no anar molt per allí.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: