El juego de Ender

El juego de Ender bib

 

El juego de Ender
Orson Scott Card
Ediciones B, 1990

 

 

Els germans majors d’Andrew, Peter i Valentine, són molt intel·ligents, pràcticament uns genis. Per això, sos pares varen rebre el permís per engendrar un tercer fill, malgrat la prohibició general que impedeix tindre més de dos. La intenció del govern és que Andrew siga un nen prodigi amb les millors característiques dels seus germans. Sent encara un nen, serà reclutat i enviat a l’Escola de Batalla, on s’ensenya els cadets a servir a la guerra. Perquè el món està en guerra contra una raça alienígena a la que es va aconseguir vèncer gràcies a Mazer Rackham mític heroi de guerra.
A l’Escola de Batalla, Andrew aprendrà a ser un líder, sent sotmés, com la resta dels seus companys, a un dur i cruel ensinistrament on es barreja la força i la lliuta amb la psicologia. Andrew trenca totes les espectatives. Després de tot, per a ell, no és més que un joc.
El juego de Ender és la novel·la més reconeguda de l’escriptor Orson Scott Card, qui aconseguí els premis Hugo i Nebula per ella, i és també la primera d’una sèrie protagonitzada per Ender que continuaria amb La voz de los muertos i Ender, el xenocida.

Troba’l a la biblioteca.

One Response to El juego de Ender

  1. Un libro fantástico. Sin duda, el mejor de la serie. Muy meritorio también “La sombra de Ender” que ofrece la historia desde la perspectiva (y las acciones) de otro de los niños

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: